ایمپلنت دندان جلو فک پایین: نکات مهم
ایمپلنت دندان جلو فک پایین چیست و چه نکات مهمی دارد، برای انجام ایمپلنت دندان جلو به چه پزشکی مراجعه کنیم؟ در این مقاله می خواهیم کمی راجع به عمل ایمپلنت صحبت کنیم و شما را با نکاتی که می بایست در انتخاب پزشک مناسب برای انجام آن درنظر بگیرید آشنا سازیم.
ایمپلنت دندان جلو فک پایین چیست؟
ایمپلنت دندان جلو فک پایین یکی از راه های درمانی است که میتوانید برای جایگزینی دندان های خود درنظر بگیرید. این روش درمانی می تواند یک عنصر همانند دندان طبیعی را جایگزین آن کند و به همین خاطر، استقامت و طول عمر بیشتری دارد. شما می توانید هم برای دندان های از دست رفته و نیز دندان هایی که شکسته و ناقص هستند، از این روش درمانی استفاده کنید.
ایمپلنت همچنین نام قطعه ای است که به جای دندان در دهان شما کاشته می شود. این قطعه از سه بخش اصلی تشکیل شده است که شامل فیکسچر، اباتمنت و نیز تاج دندان می شود. فیکسچر یک قطعه پیچ مانند است که با نام پست نیز شناخته شده و در استخوان فک کاشته می شود. سپس اباتمنت به عنوان یک جزء میانی قرار می گیرد که بستر لازم برای اتصال تاج روی فیکسچر را فراهم می کند. تاج همان دندان مصنوعی است که معمولا همرنگ دندان شما خواهد بود.
روش ایمپلنت دندان جلو فک پایین یکی از متدهای انجام این عمل است که در ظاهر و زیبایی فرد تاثیر زیادی دارد. در کل ایمپلنت می تواند هم به صورت تکی، دوتایی، سه تایی، چندتایی و یک ردیف کامل قابل استفاده باشد. در ایمپلنت دندان جلو فک پایین، ابتدا دندان برداشته شده و سپس خارج می شود. در قدم بعدی پزشک با بررسی وضعیت دهان و استخوان آن، کاشت میله یا فیکسچر را انجام داده و معمولا 4 هفته نیاز به استراحت دارد. در نهایت اباتمنت و تاج دندان قرار داده خواهد شد.
برای ایمپلنت دندان جلو فک پایین چه نکاتی را درنظر بگیریم؟
اگر شما هم ایمپلنت دندان جلو فک پایین را جستجو کرده اید و به این مقاله رسیده اید، ممکن است قصد داشته باشید در آینده این عمل را انجام دهید. به همین خاطر می خواهیم چند نکته را برای انجام این عمل به شما گوشزد کنیم که عبارتند از:
- مشاوره اولیه: مهم است که از پزشک خود، مشاوره اولیه را دریافت کنید؛ چراکه انجام این عمل به علت تهاجمی بودن آن و نیز شرایط استخوان فک و دهان، سن و جنسیت شما می بایست بررسی شود.
- استحکام استخوان: یکی از مهم ترین پیش زمینه ها برای انجام این عمل، پرتراکم بودن استخوان فک است. برای ایمپلنت دندان جلو پایین و جوش خوردن فیکسچرها، باید تراکم استخوان فک به قدری باشد که کاشت پایه ها را پس نزند و با آن سازگاری داشته باشد.
- بهداشت دندان: از آنجایی که ایمپلنت دندان به عنوان یک عنصر خارجی در دهان شناخته می شود، به راحتی دچار آلودگی شده و می بایست بهداشت آن رعایت گردد. این کار از بیماری های عفونی در دهان و دندان شما جلوگیری خواهد کرد.
- انتخاب پزشک حاذق: انتخاب یک پزشک کار درست برای ایمپلنت از دو جهت مهم است. موفقیت آمیز بودن ایمپلنت و تشخیص دقیق برای آماده بودن بیمار. در واقع پزشک در این عمل نقش بسیار مهمی دارد و می بایست حتما دانش و تجربه کافی را داشته باشد تا بتواند علاوه بر آنکه عمل را به درستی انجام دهد، شرایط بیمار به خصوص استخوان فک او را به درستی ارزیابی نماید.
جدای همه این موارد، نکته پایانی در انتخاب یک پزشک کاردرست بسیار مهم است. به همین خاطر می خواهیم چند نکته دیگر را صرفا در انتخاب یک دندانپزشک مجرب برای شما بیان کنیم که می توانید قبل از عمل ایمپلنت آن را درنظر داشته باشید.
نکات مهم در انتخاب بهترین پزشک ایمپلنت دندان جلو فک پایین
از جمله نکاتی که می بایست در این قسمت برای انتخاب بهترین پزشک جهت انجام عمل ایمپلنت دندان جلو فک پایین بیان کرد عبارتند از:
- سابقه بیماران: شما می توانید با مراجعه به بیمارانی که این عمل برای آنها انجام شده است، از میزان رضایت، استحکام و موفقیت آمیز بودن عمل آنها توسط پزشک مطمئن شوید.
- تجربه: یکی دیگر از نکاتی که می تواند به شما در انتخاب پزشک مناسب جهت ایمپلنت دندان جلو پایین کمک کند، بررسی تجربه پزشک است. تحقیق در مورد اینکه او تاکنون چقدر عمل ایمپلنت را انجام داده، چه دوره های عملی یا فلوشیپ را گذرانده و چند سال است که در این حرفه مشغول شده است، می توانند شما را راهنمایی کنند.
- مدرک تحصیلی: دریافت مدرک تحصیلی از دانشگاه های معتبر، یک نکته دیگر در انتخاب دندانپزشک مجرب است. این ویژگی باعث می شود تا اطمینان به دانش و عمل دندانپزشک راحت تر شود. به همین خاطر بهتر است به دنبال افرادی باشید که مدارک تحصیلی خود را از دانشگاه های معتبر داخلی یا خارجی دریافت کرده اند.
پرسش های متداول: ایمپلنت دندان جلو پایین
در انتهای این مقاله راجع به ایمپلنت دندان جلو فک پایین، برخی از پرسش های متداول کاربران را برای شما بیان می کنیم که به شرح زیر می باشند:
- تفاوت ایمپلنت دندان جلو با بریج چیست؟
بریج دندان برخلاف ایمپلنت به پایه و اتصال به استخوان نیاز ندارد. در این عمل، با تراشیدن دندان های کناری و استفاده از آنها به عنوان پایه های مجاور، کاشت دندان انجام می گردد. معمولا این روش کاشت دندان با پایه گذاری 3-4 دندان انجام می گیرد که 2 دندان کناری روکش بوده و 1 یا 2 دندان میانی، قسمت خالی را پر می کنند.
- مدت زمان انجام ایمپلنت دندان جلو پایین چقدر است؟
در پاسخ به این پرسش می توان زمان آن را 3-4 جلسه پیش بینی کرد. این مدت شامل جلسه مشاوره، کشیدن دندان ها و کاشت ایمپلنت و جراحی، قالب گیری و نیز تحویل ایمپلنت می باشد.
- مزیت های ایمپلنت دندان جلو پایین چیست؟
از جمله مزیت هایی که می توان برای این روش درمانی بیان کرد عبارتند از: برطرف کردن مشکل ظاهری و زیباتر کردن فرد، مقاومت بالا و ماندگاری طولانی تر، حفظ ساختار استخوان فک و لثه ها.